Hindistan cevizi ile kaplı kekin tarifini okurken, gerçekten de bu lezzetli tatlının nasıl yapıldığını merak ettim. Özellikle dış yüzeyinin hindistan cevizi ile kaplanması çok ilgimi çekti. Yumurtalarla toz şekerin krema kıvamına gelene kadar çırpılması gerektiği kısmı beni düşündürdü, aslında bu aşamada dikkat edilmesi gereken detaylar neler? Ayrıca, kekin pişirilmesi sırasında kürdan testi yapılması gerektiği belirtilmiş, bu konuda yaşadığınız bir deneyim var mı? Kekin dışına hindistan cevizi kaplarken, sütün ya da şeker şerbetinin kullanılması fikri de oldukça ilginç. Denediğinizde nasıl bir sonuç elde ettiniz? Herkesin damak zevkine hitap edecek bu kek tarifini denemek için sabırsızlanıyorum!
Hindistan cevizi ile kaplı kekin tarifini okurken, gerçekten de bu lezzetli tatlının nasıl yapıldığını merak ettim. Özellikle dış yüzeyinin hindistan cevizi ile kaplanması çok ilgimi çekti. Yumurtalarla toz şekerin krema kıvamına gelene kadar çırpılması gerektiği kısmı beni düşündürdü, aslında bu aşamada dikkat edilmesi gereken detaylar neler? Ayrıca, kekin pişirilmesi sırasında kürdan testi yapılması gerektiği belirtilmiş, bu konuda yaşadığınız bir deneyim var mı? Kekin dışına hindistan cevizi kaplarken, sütün ya da şeker şerbetinin kullanılması fikri de oldukça ilginç. Denediğinizde nasıl bir sonuç elde ettiniz? Herkesin damak zevkine hitap edecek bu kek tarifini denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz