Hindistan cevizi yağının nasıl elde edildiği ve kullanıldığı hakkında bilgi verirken, özellikle soğuk ve sıcak presleme yöntemlerinin farklarını merak ettim. Bu yöntemlerin yağın besin değerleri ve lezzeti üzerindeki etkilerini deneyimleyenler var mı? Hangi yöntemin daha sağlıklı olduğuna dair kişisel görüşleriniz neler? Ayrıca, bu yağı kullanarak yaptığınız tarifler veya cilt bakımında elde ettiğiniz sonuçlar hakkında paylaşımda bulunabilir misiniz?
Hindistan cevizi yağının nasıl elde edildiği ve kullanıldığı hakkında bilgi verirken, özellikle soğuk ve sıcak presleme yöntemlerinin farklarını merak ettim. Bu yöntemlerin yağın besin değerleri ve lezzeti üzerindeki etkilerini deneyimleyenler var mı? Hangi yöntemin daha sağlıklı olduğuna dair kişisel görüşleriniz neler? Ayrıca, bu yağı kullanarak yaptığınız tarifler veya cilt bakımında elde ettiğiniz sonuçlar hakkında paylaşımda bulunabilir misiniz?
Cevap yaz