Hindistan cevizli sütlü sarma yapmayı denedim ama tarifteki adımları takip etmekte biraz zorlandım. Yufkaları hazırlarken tereyağını ne kadar kullanmam gerektiği konusunda kararsız kaldım. Ayrıca, sarmaları pişirirken tencerenin kapağını kapatmakla kapatmamak arasında kaldım, acaba hangi yöntem daha iyi sonuç veriyor? Servis önerisinde ekstra Hindistan cevizi ve çikolata sosu kullanmanın lezzeti nasıl etkilediğini merak ediyorum, deneyen var mı? Sonuçta tatlıyı yaparken daha farklı malzemeler eklemek de ilginç olabilir, ama hangileri denemeye değer? Bu konuda tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Hindistan cevizli sütlü sarma yapmayı denedim ama tarifteki adımları takip etmekte biraz zorlandım. Yufkaları hazırlarken tereyağını ne kadar kullanmam gerektiği konusunda kararsız kaldım. Ayrıca, sarmaları pişirirken tencerenin kapağını kapatmakla kapatmamak arasında kaldım, acaba hangi yöntem daha iyi sonuç veriyor? Servis önerisinde ekstra Hindistan cevizi ve çikolata sosu kullanmanın lezzeti nasıl etkilediğini merak ediyorum, deneyen var mı? Sonuçta tatlıyı yaparken daha farklı malzemeler eklemek de ilginç olabilir, ama hangileri denemeye değer? Bu konuda tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz