Cevizli burma kadayıfın bu kadar özel bir tatlı olduğunu öğrenince, gerçekten merak ettim. İnce kadayıf hamurunun cevizle sarılması ve şerbetle tatlandırılması nasıl bir lezzet ortaya çıkarıyor? Özellikle özel günlerde tercih edilmesi de onun ne kadar sevildiğini gösteriyor. Yerel pastanelerde taze olarak bulmak mümkünken, online sipariş imkanlarının da olması çok pratik görünüyor. Peki, sizce hangi yöntemi denemek daha mantıklı? Taze olanı yerel pastanelerden mi almak yoksa online siparişi tercih etmek mi?
Cevizli burma kadayıfın bu kadar özel bir tatlı olduğunu öğrenince, gerçekten merak ettim. İnce kadayıf hamurunun cevizle sarılması ve şerbetle tatlandırılması nasıl bir lezzet ortaya çıkarıyor? Özellikle özel günlerde tercih edilmesi de onun ne kadar sevildiğini gösteriyor. Yerel pastanelerde taze olarak bulmak mümkünken, online sipariş imkanlarının da olması çok pratik görünüyor. Peki, sizce hangi yöntemi denemek daha mantıklı? Taze olanı yerel pastanelerden mi almak yoksa online siparişi tercih etmek mi?
Cevap yaz