Hindistan cevizi ve beyaz çikolata kombini aklımda geçen lezzetlerden biri. Peki, tarifteki hamurun dinlendirilmesi ne kadar önemli? Gerçekten de bu adım kurabiyelerin daha iyi kıvam almasını sağlıyor mu? Ayrıca, beyaz çikolata yerine sütlü veya bitter çikolata kullanmayı düşünenler için tavsiye eder misin? Son olarak, üstüne serpiştirilen hindistan cevizi, sunumu gerçekten daha şık bir hale getiriyor mu? Denedikten sonra buradaki püf noktalarını uygulamak, daha başarılı sonuçlar elde etmemi sağlayacak mı sence?
Hindistan cevizi ve beyaz çikolata kombini aklımda geçen lezzetlerden biri. Peki, tarifteki hamurun dinlendirilmesi ne kadar önemli? Gerçekten de bu adım kurabiyelerin daha iyi kıvam almasını sağlıyor mu? Ayrıca, beyaz çikolata yerine sütlü veya bitter çikolata kullanmayı düşünenler için tavsiye eder misin? Son olarak, üstüne serpiştirilen hindistan cevizi, sunumu gerçekten daha şık bir hale getiriyor mu? Denedikten sonra buradaki püf noktalarını uygulamak, daha başarılı sonuçlar elde etmemi sağlayacak mı sence?
Cevap yaz