İthal cevizlerin sağlığa zarar verebileceği konusunda ne düşünüyorsunuz? Özellikle üretim süreçlerinde kullanılan pestisit kalıntıları ve hastalık taşıyan organizmaların varlığı, sağlığımızı tehdit edebilir mi? Gıda güvenliği standartlarının ülkelere göre değişmesi, tüketicilerin güvenli ürünler seçmesini zorlaştırıyor mu? Özellikle yerel ve organik ürünlerin tercih edilmesi gerektiği vurgusu, sizce ne kadar önem taşıyor? Alerjik reaksiyon riski ve besin profili farklılıkları hakkında ne düşünüyorsunuz?
İthal cevizlerin sağlığa zarar verebileceği konusunda ne düşünüyorsunuz? Özellikle üretim süreçlerinde kullanılan pestisit kalıntıları ve hastalık taşıyan organizmaların varlığı, sağlığımızı tehdit edebilir mi? Gıda güvenliği standartlarının ülkelere göre değişmesi, tüketicilerin güvenli ürünler seçmesini zorlaştırıyor mu? Özellikle yerel ve organik ürünlerin tercih edilmesi gerektiği vurgusu, sizce ne kadar önem taşıyor? Alerjik reaksiyon riski ve besin profili farklılıkları hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevap yaz