Cevizli acıbadem kurabiyesi tarifini okuduktan sonra denemek istiyorum. Özellikle malzemelerin arasında yer alan toz badem ve iri dövülmüş ceviz, bu kurabiyeye harika bir lezzet katacak gibi görünüyor. Yumurtaların aklarının köpük kıvamına gelmesi aşamasının ne kadar önemli olduğunu belirtmişsiniz. Yumurta aklarının temiz ve yağsız olması konusunu dikkate alarak çok dikkatli olmalıyım. Fırında 20-25 dakika kadar pişirilmesi de doğru kıvamı bulmam için bir ipucu vermiş. Elimdeki malzemelerle deneme yapmayı iple çekiyorum; özellikle çay saatlerinde misafirlerime ikram etmek için koleksiyonuma güzel bir katkı olacak. Kurabiyelerin üzerindeki bütün bademlerin görüntüsü de ne kadar güzel olacak! Gerçekten de mutfakta pratik tarifler denemeyi seviyorum, bu tarif özellikle göze hitap edecek gibi duruyor.
Cevizli acıbadem kurabiyesi tarifini okuduktan sonra denemek istiyorum. Özellikle malzemelerin arasında yer alan toz badem ve iri dövülmüş ceviz, bu kurabiyeye harika bir lezzet katacak gibi görünüyor. Yumurtaların aklarının köpük kıvamına gelmesi aşamasının ne kadar önemli olduğunu belirtmişsiniz. Yumurta aklarının temiz ve yağsız olması konusunu dikkate alarak çok dikkatli olmalıyım. Fırında 20-25 dakika kadar pişirilmesi de doğru kıvamı bulmam için bir ipucu vermiş. Elimdeki malzemelerle deneme yapmayı iple çekiyorum; özellikle çay saatlerinde misafirlerime ikram etmek için koleksiyonuma güzel bir katkı olacak. Kurabiyelerin üzerindeki bütün bademlerin görüntüsü de ne kadar güzel olacak! Gerçekten de mutfakta pratik tarifler denemeyi seviyorum, bu tarif özellikle göze hitap edecek gibi duruyor.
Cevap yaz