Cevizli biberin yapım aşamasını okuduktan sonra, bu lezzeti denemek istiyorum. Özellikle kış aylarında közlenmiş biberlerin o eşsiz tadı nasıl olur merak ediyorum. Biberleri közlemek için fırın mı yoksa ocak mı tercih etmeliyim? Ayrıca, nar ekşisi ve pul biber eklemek isteğe bağlı demişsiniz, benim damak tadım için hangisi daha uygun olur? Cevizli biberi hangi yemeklerin yanında sunmak daha iyi olur?
Cevizli biberin yapım aşamasını okuduktan sonra, bu lezzeti denemek istiyorum. Özellikle kış aylarında közlenmiş biberlerin o eşsiz tadı nasıl olur merak ediyorum. Biberleri közlemek için fırın mı yoksa ocak mı tercih etmeliyim? Ayrıca, nar ekşisi ve pul biber eklemek isteğe bağlı demişsiniz, benim damak tadım için hangisi daha uygun olur? Cevizli biberi hangi yemeklerin yanında sunmak daha iyi olur?
Cevap yaz